понедељак, 21. септембар 2009.

Srpska Farma: svi učesnici

farma tv pink


Među 17 džetsetera koji su se juče uselili na „Farmu" jesu pevačice Ana i Maja Nikolić, političar Boško Ničić i urednik Pressa Aleksandar Jovanović!

Novoizgrađena, a već prepoznatljiva „Farma" u Barajevu sinoć je udomila 17 poznatih ličnosti koje će se dva i po meseca boriti za pobedu u dosad neviđenom rijaliti-šouu u Srbiji!






Bez struje i vode, u uslovima nalik onima na početku prošlog veka, živeće „zvezde Granda" Svetlana Tanasić i Milan Topalović, pevači Ana Nikolić, Maja Nikolić, Dragica Radosavljević Cakana, Igor Lazić Nigor, Snežana Mišković Viktorija, Nikola Hadži Nikolić, Marina Perazić, Toma Jovanović „Blek panters" i Dajana Tripunović, kao i gradonačelnik Zaječara Boško Ničić. U šarenolikom društvu našli su se i bivši učesnici „VIP Velikog brata" - fudbaler Saša Đani Ćurčić i urednik Pressa Aleksandar Jovanović, voditelji Olja Crnogorac i Zoran Pile Radojković i glumac Branko Babović, poznatiji kao Đura Palica iz serije „Kursadžije". Samo jedan od njih napustiće „Farmu" kao pobednik i bogatiji za 100.000 evra!




Svi takmičari, osim pevačice Ane Nikolić, koja je u subotu pristala da uđe u ovaj rijaliti-šou ali da ne bude u karantinu, prevezeni su juče u 15 sati iz hotela „Holidej in" u Pinkov studio u Šimanovcima. Odatle su nakon snimanja priloga za emisiju odvezeni na „Farmu". Takmičari su na farmu uneli onoliko garderobe koliko je moglo da im stane u jedan džak za kafu, koji su im dostavili u hotelu. Tokom nedelje neku svoju stvar moći će da trampe za namirnice na pijaci.




- Na „Farmi" ne sme da bude svađe. Biće nas troje Nikolića, mi ćemo biti najbolji prijatelji - rekla je Maja Nikolić dok je ulazila na Pinkovo imanje u blizini Barajeva.


Danas će farmeri izabrati gazdu i sluge, a sveštenik će osveštati imanje. Učesnike će jednom nedeljno posećivati mentor, čovek sa sela koji će ih podučavati seoskim poslovima.

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija i Farma Forum .



Izvor Press