недеља, 20. септембар 2009.

Farma Live - Uživo Zvanični sajt


Sedamnaestoro ukućana uselilo se na seosko imanje gde će se boriti za nagradu od 100.000 evra!








Jedan od najgledanijih tv formata na svetu - Farma - počeo je večeras da se emituje i kod nas na televiziji Pink. Sedamnaest učesnika uselilo se u trošnu kućicu u naselju Lisojevići, u blizini Barajeva, gde će boraviti naredna tri meseca, pokušavajući da osvoje simpatije gledalaca i tako osvoje 100.000 evra. Ipak, generalni utisak je da je televizija Pink nestručno odradila prvu emisiju. Najviše zamerki otišlo je na račun "lajv prenosa" ali i na adresu voditeljke Aleksandre Jeftanović koja se, iako je deo u studiju ranije sniman, pošteno "nalupala". Tako smo od nje saznali da će stanari živeti "seoskim načinom života, kao što se živelo u Srbiji pre sto godina", da u našem jeziku postoji reč "ribolovstvo" a bila je tu i gomila drugih poštapalica... No, da se vratimo učesnicima.













U novi šou prvi je kročio glumac Branko Babović, poznatiji kao Đuro Palica iz "Kursadžija" a za njim i "poznata iz nepoznatih razloga" Olja Crnogorac. Treći takmičar je Igor Lazić, član nekada popularne grupe "Montenigers" a sledeća učesnica poslednje sezone takmičenja za "Zvezde Granda" Svetlana Tanasić, odnosno, Big Mama. Za njom se pojavio i Nikola Hadži Nikolić (gde je trava, tu je i Nidža) poznat kao frontmen benda "357" kao i pop pevačica Maja Nikolić.













Možda za neke iznanađenje: sledeći takmičar je pobednik "Velikog Brata" Saša Ćurčić Đani kome će, između ostalih, društvo pravi i nekadašnja misica Slavica Tripunović Dajana. Među probranima našao se i Toma Jovanović iz grupe "Blek Panters" kao i pevačica Ana Nikolić. Jedna od naših najboljih novinara Saša Jovanović takođe se pridružio ekipi, kao i Dragica Radosavljević Cakana. Takmičari su još i Marina Perazić, Milan Topalović Topalko, Snežana Mišković Viktorija i nekada poznati voditelj Zoran Radojković Pile, kao i gradonačelnik Zaječara Boško Ničić.



Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija i Farma Forum .