четвртак, 24. фебруар 2011.

Bojanić nagazio Vendi

Miloš Bojanić


Naime, on je u jednom od svojih seansi sa Majom Nikolić izneo neke delove iz navodnog Vendinog života.

- Majo, ma Vendi se bavila najstarijim zanatom na svetu, prostitucijom, ali nije uspela u tome zbog žestoke konkurencije u tom poslu. Njoj su sad preostali samo javni toaleti kako bi nešto zaradila, nema kako drugačije. Šta bi drugo i mogla da radi kad ne zna da peva, ne pojavljuje se nigde i niko ne zna za nju. Šta drugo može da radi nego da priča kojekakve gluposti na televiziji - izneo je svoje mišljenje Miloš, na šta je Maja, kao po običaju, reagovala odobravanjem.

Inače, ovom Braćalinom izlaganju prethodio je striptiz, zadatak koji su dobili seljani, tačnije nekolicina njih. Vendi, Nina, Urška i Mika izvodile su svoje tačke, a prvu nagradu su podelile Vukelićeva i starleta, koje su od kralja i kraljice nagrađeni sa po 20 dukata, dok su preostale dve igračice dobili po10 novčića.

Sukob između Vendi i Miloša počeo je iste večeri kada se u „Dvor“ uselila folk pevačica. Ona je održala poduži govor u kojem je Bojanića označila kao agenta Državne bezbednosti, koji je u službi imao nadimak „Crna štikla“.

Sve najnovije vesti na sajtu Dvor Srbija